GOOGLE LOVESTE: pe PRIMA PAGINA DE REZULTATE va ramane doar LATRINA … ADEVARUL va fi ASCUNS mult mai in spate. Google va face clasamentul in functie de “corectitudinea informatiilor oferite” …

SACCSIV - blog ortodox

   Iata ce putem citi la Google vrea sa isi modifice algoritmul de cautare pentru a elimina “gunoaiele”de pe blogul PIETRELE VORBESC:

Citez din New Scientist:

Calitatea unui website ar putea sa-l ajute sa creasca in rezultatele Google daca compania de cautare va incepe sa masoare calitatea informatiilor oferite, si nu doar numarul de linkuri, cum o face acum.

Internetul este plin de gunoaie. Site-uri anti-vaccinare ajung pe prima pagina de rezultate ale Google, si site-uri de “stiri” raspandesc zvonuri precum un foc scapat de sub control. Google are solutia – sa claseze site-urile in functie de corectitudinea informatiilor oferite.

Motorul de cautare Google foloseste in momentul de fata un contor bazat pe numarul de link-uri ce duc catre o anumita pagina pentru a-i calcula popularitatea si a-l clasa in lista de rezultate a unei cautari. Astfel paginile care au multe linkuri ce duc catre ea sunt clasate…

Vezi articol original 691 de cuvinte mai mult

Anunțuri